DE SLEP – 27 en 28 september 2019

TREKKERTREK
Het inschrijven voor de trekkertrek kan weer, kom 16 augustus 2019 naar Cafe de Mol in Wijthmen en schrijf je in, kun je er die dag niet bij zijn, schrijft je dan vanaf 17 augustus 2019 online in. De slep wordt gereden op 27 en 28 september 2019 in Hoonhorst aan de Ganzepanweg.

Apartigheid
Denk je dat je uniek bent, apart of misschien orgineel, laat het dan aan ons weten en misschien kom je in de aanmerking om zomaar je kunstje of machine te tonen aan het grote plubliek. Hierbij mag je denken aan vrachtwagen, speciale brute trekker, meer dan 300 pk of iets anders wat een doorsnee melkveehouder niet op de boerderij heeft staan.

Klasses
Dit jaar streven wij er naar om meerdere, andere, niet standaard klasses te gaan rijden. U kunt hierbij denken aan de wel bekende Duitse klasses, maar ook de sprint klasse. Deze klasse wordt later uitgelegd.

(HOBBY)SPORT

Ook dit jaar hebben we weer de hobbysport en sport klasses. Bij genoeg animo maken we nieuwe klasses aan. Informeer naar de mogelijkheden.

DUITSE KLASSE
De Duitse klasse wordt gereden op 27 september 2019. In deze klasse rijden de trekkers met een aangepaste trekhaakhoogte, de trekhaakhoogte is max 80 CM of hart achteras… Klasses zijn 6, 8 en 10 ton, vol is vol!

AUTOTREK
In 2019 wordt er geen autotrek gereden. Misschien in 2020 weer.