DE SLEP

AUTOTREK
Al vier jaar een succes bij T’uliefeest de : Autotrek! Op de mooie vrijdagavond voor het 4e weekend van september is het nu al vier jaar op rij een groot spektakel  om de krachten en grip van verschillende auto’s te meten op de mooie zandbaan in Hoonhorst.

Met de speciaal gemaakte sleepwagen voor auto’s worden verschillende wedstrijden gereden in verschillende klassen. Hierbij moet u denken aan speciaal gebouwde auto’s met in verhouding veel te grote achterbanden en te kleine voorbanden met meer herrie dan voorruit tot de auto’s die na de slep de openbare weg weer opgaan. Veel spektakel met een grote diversiteit aan machines.
Dus durf jij het aan met je eigen gebouwde creatie of je gekochte stuk roest om te laten zien hoever jij die sleepwagen mee op huis aan kan nemen, meld je dan aan!Klik hier voor een mooie impressie van de slep en de verschillende creaties.

En, durf je het aan ? Geef je dan op!

TREKKERTREK
Het inschrijven voor de trekkertrek kan niet meer, helaas, volgend jaar beter. Wel ben je van harte welkom, 27 en 28 september 2019 in Hoonhorst aan de Ganzepanweg.

Apartigheid
Denk je dat je uniek bent, apart of misschien orgineel, laat het dan aan ons weten en misschien kom je in de aanmerking om zomaar je kunstje of machine te tonen aan het grote plubliek. Hierbij mag je denken aan vrachtwagen, speciale brute trekker, meer dan 300 pk of iets anders wat een doorsnee melkveehouder niet op de boerderij heeft staan.

Klasses
Dit jaar streven wij er naar om meerdere, andere, niet standaard klasses te gaan rijden. U kunt hierbij denken aan de wel bekende Duitse klasses, maar ook komen we met eigen nog onbekende aanvullingen. Dit hoort u nog van ons.

DUITSE KLASSE
De Duitse klasse wordt gereden op 27 september 2019. In deze klasse rijden de trekkers met een aangepaste trekhaakhoogte, de trekhaakhoogte is max 80 CM of hart achteras…